Hvis webhotellet er delt med deg
Har du fått tilgang til et webhotell hos en annen kunde, kan du gjøre nesten alt som står over: publisere, ta og gjenopprette backup, opprette database, kopiere mellom miljøene, legge inn eget sertifikat og velge primærdomene.
Dette er forbeholdt eieren:
- Slette webhotellet.
- Deaktivere et domene.
- Bytte størrelse på et container-webhotell.
- Nettverk mellom containere.
- Dele webhotellet videre.
Se Delt med meg.
Var denne siden nyttig?