Delt med meg
- Når noen deler en tjeneste med degEn kunde kan gi deg tilgang til ett domene, ett webhotell eller én e-posttjeneste, for eksempel fordi du er webutvikler eller IT-konsulent for dem.
- Forsiden og menyenHar du bare delt tilgang, viser forsiden kortet Begrenset tilgang.
- Delt med megUnder Delt med meg ser du alle tjenestene du har fått tilgang til.
- Et delt domeneDu kan arbeide med DNS-postene og det andre på domenesiden. Se DNS og Domener.
- Et delt webhotellDu kan publisere, se logger, ta og hente backup og bruke de andre fanene på webhotellet.
- En delt e-posttjenesteDu kan opprette kontoer, lage nye passord, endre visningsnavn og lage aliaser, distribusjonslister og videresendinger. Se E-post.
- Når tilgangen slutterKunden kan gi deg tilgang fram til en bestemt dato, og kan fjerne tilgangen når som helst.
Klar for enklere IT-hverdag?
Ta en prat med oss – så finner vi ut hvordan vi kan gjøre IT-hverdagen din enklere. Det koster ingenting å spørre.