Gi andre tilgang

Kortet Delt med under Innstillinger gir andre tilgang til webhotellet uten at de blir med i firmaet, for eksempel en innleid utvikler. Skriv inn e-postadressen, velg eventuelt en dato i Tilgang til (valgfritt), og trykk Gi tilgang. Fjern tilgang tar tilgangen tilbake. Kortet vises for eieren når webhotellet har et abonnement.

Kortet Delt med på webhotellet
Kortet Delt med på webhotellet
Var denne siden nyttig?

Klar for enklere IT-hverdag?

Ta en prat med oss – så finner vi ut hvordan vi kan gjøre IT-hverdagen din enklere. Det koster ingenting å spørre.