Hvis domenet er delt med deg
Har du fått tilgang til et domene hos en annen kunde, finner du det under Delt med meg. Du kan endre DNS, velge hva domenet skal brukes til, endre navnetjenere og DNSSEC og bruke verktøyene. Dette er forbeholdt eieren:
- endre kontaktinfoen til juridisk eier
- hente autorisasjonskoden og endre overføringslåsen
- eierskifte
- deaktivere et primærdomene
- fanen Innstillinger: deling og sletting
Var denne siden nyttig?