Hvem kan bestille
Alle brukere med rollen Kunde i firmaet kan bestille. Har du bare fått en tjeneste delt med deg av en annen kunde, kan du ikke bestille eller slette noe. Be eieren av tjenesten om å gjøre det.
Var denne siden nyttig?
Alle brukere med rollen Kunde i firmaet kan bestille. Har du bare fått en tjeneste delt med deg av en annen kunde, kan du ikke bestille eller slette noe. Be eieren av tjenesten om å gjøre det.
Ta en prat med oss – så finner vi ut hvordan vi kan gjøre IT-hverdagen din enklere. Det koster ingenting å spørre.