Gi andre tilgang
På fanen Innstillinger ligger kortet Delt med. Der kan du gi for eksempel en IT-konsulent tilgang til e-posttjenesten uten at vedkommende blir med i firmaet. Hvordan det virker, står i Brukere og deling.
En som har fått e-posttjenesten delt med seg, kan opprette kontoer, lage nye passord, endre navn og lage aliaser, lister og videresendinger. Vedkommende kan ikke slette kontoer, aliaser eller lister, fjerne medlemmer fra en liste, oppgradere lagring eller si opp tjenesten. Det er forbeholdt firmaet som eier tjenesten.
Var denne siden nyttig?