Fjerne en bruker
- Trykk på brukeren i lista.
- Trykk Slett nederst i skuffen, og bekreft med Slett.
Brukeren mister tilgangen med en gang, og det kan ikke angres. Du kan ikke slette deg selv, og du kan ikke slette en administrator.
Var denne siden nyttig?